Balans tussen voeding, beweging, ontspanning en

                       een positief zelfbeeld

Start a new Leaf

 

Meedoen?


100% Leaf heeft de kennis en vaardigheden in huis om jou te begeleiden bij het verkrijgen van een (meer) gezonde leefstijl. Niet voor even, maar voor altijd! Genieten van lekker en gezond eten. Voldoende bewegen, maar ook voldoende ontspannen en jezelf verwennen. Lekker praktisch. Altijd persoonlijke begeleiding. Jij bepaalt zelf je doel. Van belang is waar jij je goed bij voelt.


100% Leaf adviseert Gezond eten met de Schijf van Vijf en werkt volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Op de website van het Voedingscentrum staan weekmenu's met lekkere en verantwoorde recepten. 100% Leaf geeft regelmatig een suggestie op dit menu onder de pagina Leaflafjes.


Omdat het belangrijk is dat je voldoende beweegt gaan we samen bekijken wat voor jou het beste is en wat bij je past. Er zijn zoveel sporten en andere beweegvormen dat er altijd wel iets voor jou valt te kiezen wat jij leuk vindt. Als je je aanmeldt bij www.beweegmaatje.nl zal dit zeker lukken. Ook als je niet van fanatiek sporten houdt kan je op deze manier (een) wandelmaatje(s) vinden.


Tijdens de vervolgsessies krijg je verschillende opdrachten mee om een gezonde band met eten op te bouwen.


Halverwege


Het gaat om het vinden van het juiste evenwicht in wat je eet, wat je doet en hoe je je voelt. Het is juist heel belangrijk om niet alleen naar voeding te kijken maar ook naar beweging, stress en motivatie.


Iedere 3 maanden is er een groepsessie waar je aan mee kunt doen. In kleine groepjes gaan we verschillende onderwerpen bespreken. We behandelen o.a. eetbuien, emoties, valkuilen en bijzondere omstandigheden zoals feestjes en vakanties. Tijdens één van de groepssessies gaan we etiketten leren lezen en houden we de workshop "smaakmakers".


Door te zien, proeven en voelen merk je dat je zelf heel gemakkelijk lekkere en gezonde tussendoortje en hapjes kunt maken.


Tot slot


Om je te helpen de nieuwe manier van leven blijvend vol te houden krijg je de mogelijkheid om lid te blijven van 100% Leaf.

1x per jaar organiseert 100% Leaf een terugkomdag.