Balans tussen voeding, beweging, ontspanning en

                       een positief zelfbeeld

Start a new Leaf

 

Voor wie?


Voor iedereen die zich herkent in een aantal van de hieronder genoemde kreten: het lukt me nooit, weegschaal bepaalt mijn humeur, eeuwige lijner, strijd met de weegschaal, ongewenst eetgedrag, lijngericht eten, emotie eten, vicieuze cirkel, verboden voedsel, snaaien, geen discipline, ontevreden over je gewicht, niet lekker in je vel zitten, morgen begin ik met sporten, morgen begin ik met lijnen, ik groei al van water...

En voor iedereen die professioneel en op een enthousiaste en persoonlijke manier begeleid en gemotiveerd wil worden om blijvend een (meer) gezonde leefstijl te bereiken.


Een gezonde leefstijl verkleint de kans op chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht.

 

 

 


Gezonde voeding zorgt ervoor dat jouw lichaam goed functioneert en in combinatie met voldoende beweging en ontspanning je daarbij fitter voelt. Om je eigen leef- en eetstijl te ontwikkelen moet je jezelf leren kennen en niet vermageren met een standaard mode dieet dat niet is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.


Door kleine stappen te nemen in de richting van jouw doel komen veranderingen tot stand. Kleine stappen omzeilen de automatische weerstand van de hersenen tegen nieuw gedrag.


100% Leaf helpt jou om gezondheidswinst te behalen. Niet alleen met voeding, maar ook door in beweging te komen. De positieve veranderingen hebben invloed op je zelfwaardering en eigenwaarde.