Balans tussen voeding, beweging, ontspanning en

                       een positief zelfbeeld

Start a new Leaf

 

Door wie?

 

100% Leaf is opgericht door Annelies Hornstra (1970), gediplomeerd gewichtsconsulente sinds 1996. Ik geloof niet in traditionele en mode diëten omdat ik er van overtuigd ben dat je alleen definitief de overtollige kilo's kwijt kunt raken als je voldoende en voedzaam eet, voldoende beweegt, goed in je vel zit en positief in het leven staat. 

 

Naast mijn diploma gewichtsconsulente heb ik de afgelopen jaren de volgende aanvullende cursussen gevolgd: Voeding voor kinderen, Life coach, Imago styliste en de Ret-training constructief denken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

 

Een lid van de beroepsvereniging voldoet aan strikte kwaliteitseisen en volgt regelmatig bij- en nascholing.

 

Sinds november 2012 ben ik tevens gecertificeerd ìts my life coach.

 

Mijn kennis en ervaring wil ik graag aan jou doorgeven en ik help je graag bij het bereiken van een gezond gewicht en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.

 

Iedereen is uniek en ik weet dat je zelf moet ervaren wat bij je past. Dat is niet altijd even makkelijk in de huidige maatschappij, waarbij de dieetindustrie en reclamemakers ons graag van alles willen doen geloven. Het belangrijkste ingrediënt is dat je je realiseert dat je zelf aan het roer staat, jij bent de kapitein van je eigen schip. Jij ervaart zelf wat bij jou past en wat niet.

 

 

 

 

Per 1 mei 2013 heb ik de praktijk van Geertje van der Meer overgenomen